2Be - Dealen met Stress

De Workshop 2Be helpt om stress te herkennen en daar op een goede manier mee om te gaan.

Dit programma is geschikt voor medewerkers die:

  • Vaak het gevoel hebt dat ze tijd te kort komt.

  • Door de (werk)druk regelmatig het overzicht verliezen

  • Gefrustreerd of teruggestrokken reageren wanneer de dingen niet gaan zoals ze graag willen.

  • ’s Avonds geen energie meer hebt om leuke (of nuttige) dingen te doen.

  • Merken dat ze zich focussen op het negatieve in plaats van op het positieve.

Wat deze Workshop oplevert:

  • Jezelf kunnen toestaan om gewoon eens even niks te hoeven of moeten.

  • Weten hoe je onrustige stressgevoels kan laten afnemen.

  • Emoties kunnen hanteren zodat ze je minder in de weg zitten.

  • Zuiniger om kunnen gaan met je persoonlijk energie, zodat je die beter verdeelt over de dag en de week.

C.V.

Na het behalen van mijn MBA aan Henley University ben ik gestart in Sales & Marketing. Binnen verpakkingen voor FMCG. Vanaf mijn 32e werk ik als trainer en coach. In 2007 heb ik de stap genomen om dit te doen als zelfstandig ondernemer.

Mijn honger om mijzelf te blijven ontwikkelen heeft ertoe geleid dat ik nog steeds met regelmaat opleidingen volg. In de afgelopen 4 jaar Basis Systemisch Werken en een NLP Master Practitioner. Naast Master in Business Administration en Master NLP Practitioner ben ik gecertificeerd Yoga docent.

Ik train en coach jaarlijks zo’n 250 Professionals op hun weg naar persoonlijk leiderschap. De laatste jaren met name Millennials binnen kleinere organisaties en multinationals als DLL, Dell, Unilever, Honeywell, Vodafone, AkzoNobel en Shell. Maar ook binnen gemeenten, de Politie en de Radboud Universiteit.

Monique Mulder