2Chose – ByeBye Keuzestress

De Workshop 2Chose helpt je om makkelijker keuzes te maken.

Dit programma is geschikt voor medewerkers die:

  • Zich zorgen maken de boot te missen, kansen niet te zien of niet te benutten

  • Zo veel keuzes hebt, dat je niet meer weet wat je nu het beste kan doen.

  • Je belangrijke dingen uitstelt omdat je niet goed weet wat je wilt.

  • Het gevoel hebt afhankelijk te zijn van anderen en daarom geen besluit kan nemen.

  • Onder druk van je omgeving wel kiest maar daar achteraf vaak spijt van hebt.

Wat deze Workshop oplevert is dat je:

  • Weet wat voor jou belangrijk is in je leven en in je werk.

  • Vanuit wat voor jou belangrijk is, kan gaan kiezen.

  • Weet wat je patronen zijn wanneer je druk vanuit je omgeving ervaart.

  • Hoe je die kan parkeren en echt meer vanuit jezelf kan gaan handelen.

  • Meer vrijheid ervaart.

C.V.

Na het behalen van mijn MBA aan Henley University ben ik gestart in Sales & Marketing. Binnen verpakkingen voor FMCG. Vanaf mijn 32e werk ik als trainer en coach. In 2007 heb ik de stap genomen om dit te doen als zelfstandig ondernemer.

Mijn honger om mijzelf te blijven ontwikkelen heeft ertoe geleid dat ik nog steeds met regelmaat opleidingen volg. In de afgelopen 4 jaar Basis Systemisch Werken en een NLP Master Practitioner. Naast Master in Business Administration en Master NLP Practitioner ben ik gecertificeerd Yoga docent.

Ik train en coach jaarlijks zo’n 250 Professionals op hun weg naar persoonlijk leiderschap. De laatste jaren met name Millennials binnen kleinere organisaties en multinationals als DLL, Dell, Unilever, Honeywell, Vodafone, AkzoNobel en Shell. Maar ook binnen gemeenten, de Politie en de Radboud Universiteit.

Monique Mulder