2Connect – Verbinden zonder jezelf te verliezen

De Workshop 2Connect helpt je om je makkelijker met andere mensen te verbinden.

Dit is iets voor jou wanneer je:

  • Regelmatig het gevoel hebt dat de mensen in jouw omgeving je niet begrijpen.

  • Het gevoel hebt dat je alles alleen moet doen.

  • Andere mensen niet meekrijgt vanuit jouw drive en enthousiasme.

  • Niet weet hoe je met bepaalde, voor jou ‘moeillijke’ mensen om moet gaan.

  • Vaak meegaat in wat de ander wil om geaccepteerd te worden.

Wat deze Workshop oplevert is dat je:

  • Weet hoe je de relatie met de mensen om je heen kan verbeteren.

  • Kan zien wanneer je anderen om hulp kan vragen.

  • Beter weet hoe je anderen kan bereiken en met hen kan samenwerken.

  • Ervaart hoe je aan kan geven ‘tot hier en niet verder’.

  • Weet hoe en wanneer je kan leiden of juist beter volgen.

C.V.

Na het behalen van mijn MBA aan Henley University ben ik gestart in Sales & Marketing. Binnen verpakkingen voor FMCG. Vanaf mijn 32e werk ik als trainer en coach. In 2007 heb ik de stap genomen om dit te doen als zelfstandig ondernemer.

Mijn honger om mijzelf te blijven ontwikkelen heeft ertoe geleid dat ik nog steeds met regelmaat opleidingen volg. In de afgelopen 4 jaar Basis Systemisch Werken en een NLP Master Practitioner. Naast Master in Business Administration en Master NLP Practitioner ben ik gecertificeerd Yoga docent.

Ik train en coach jaarlijks zo’n 250 Professionals op hun weg naar persoonlijk leiderschap. De laatste jaren met name Millennials binnen kleinere organisaties en multinationals als DLL, Dell, Unilever, Honeywell, Vodafone, AkzoNobel en Shell. Maar ook binnen gemeenten, de Politie en de Radboud Universiteit.

Monique Mulder