Move2Results-Coaching voor Managers & Millennials

Wanneer ik uw medewerker 1-op-1 begeleid, dan doe ik dat aan de hand van concrete vooraf afgesproken doelen die bijdragen aan het te behalen resultaat en de groei van uw medewerker.

Op een manier die garant staat voor duurzame blijvende resultaten. Door de te werken aan het verbeteren van vaardigheden, het doorbreken van persoonlijke barrières en verhogen van de emotionele intelligentie.

Voor de werknemer betekent dit met minder moeite naar meer resultaat en werken met minder stress, druk of spanning. Voor u als werkgever betekent het een medewerker met minder kans op uitval, meer zelfsturing en in de meeste gevallen, een hogere betrokkenheid.

Waarom Coaching voor Managers en Millennials?

De uitdagingen in werk anno Nu zijn niet mis, maar dat hoef ik u niet uit te leggen. U ziet het dagelijks om uw heen.

De belangrijkste reden waarom u uw medewerkers mijn coaching biedt is wanneer u ziet, hoort, voelt of denkt: “Het zit er wel in maar het komt er niet voldoende of niet altijd, of niet op het juiste moment uit.” Of wanneer de verandering in rol of functie vraagt om een sprong in de Soft Skills waarmee uw medewerker mensen in beweging kan brengen.

En dan heb ik het niet over de vakinhoudelijke kennis. Wel over de Soft Skills en wat ik noem Life Skills van uw medewerkers. Anderen in beweging kunnen krijgen, jezelf kennen en weten hoe je overkomt, je emoties kunnen reguleren. Je werkelijk met anderen verbinden en prettig samenwerken. Verantwoordelijkheid durven nemen en verantwoordelijkheid daar durven laten waar die hoort. Duidelijk zijn, grenzen stellen en tegelijkertijd anderen de ruimte kunnen geven om productief te kunnen zijn.

Dat pakketje is lang niet altijd af wanneer we van school komen. Zelfs niet met de hoogst denkbare opleidingen en meerdere titels op zak.

In mijn manier van werken ben ik helder en resultaatgericht.

Deelnemers ervaren mij als gedreven en inspirerend. In trainingen en in coaching maak ik het graag uitdagend en afwisselend door uw Young Professionals te stimuleren met niet alleen hun brein maar ook hun lijf, gevoel en intuïtie te werken.

De focus ligt daarbij sterk groeien in Emotionele Intelligentie. Bewustwording van het eigen gedrag, triggers en de effecten op communicatie en samenwerking met anderen.

Ik werk ik aan verandering van Skills & Mindset om doelen met minder moeite te kunnen bereiken. Met gebruik van NLP intervisies, visualisaties & mindfulness en op het cognitieve vlak met bewezen methoden.

Ik stimuleer uw mensen om hun eigen weg te vinden, verantwoordelijkheid te nemen voor hun targets, taken en ontwikkeling. Zodat ze het verschil kunnen en willen maken. Met behulp van hun vermogen om te voelen, denken en te weten.

Ik heb ervaring in het coachen van medewerkers die:

  • Voor het eerst leiding gaan geven

  • Vakinhoudelijk topprestaties leveren en in hun communicatie nog een stuk kunnen verbeteren

  • Voor het eerst in contact komen met uw klanten, er naast hun huidige taak er een commerciële pet bij krijgen of te maken krijgen met een complex stakeholder landschap

  • Klachten hebben die te maken hebben de werkdruk en/of combinatie met het persoonlijke leven

Ik heb Managers en Millennials begeleid op hun weg naar persoonlijk leiderschap bij:

gewerkt voor

Hoe ga je te werk?

U maakt kennis met mij, bij voorkeur Face2Face.

Wanneer uw oordeel over mij als persoon en mijn professionaliteit als coach positief is, maak ik kennis met uw medewerker(s).
Na deze kennismaking ontvangt u van mij een voorstel voor een 1-op-1 Begeleiding Op Maat. Met 100% duidelijkheid over de investering. Een traject met een duidelijke kop en staart, inclusief terugkoppeling en borging binnen uw organisatie.

Wil u het complete overzicht van de te nemen stappen in het proces?
Download dan hier het document Coaching via de Zaak/Werkgever – het coachen van uw medewerker, hoe gaat dat in zijn werk en wat komt daarbij kijken – in 5 concrete stappen.

Met mij in gesprek? Neem dan direct contact op.

Wie ben ik?

Mijn naam is Monique Mulder, ik coach en train Millennials.

Het is mijn missie om hen te helpen het maximale uit zichzelf te halen.

Ik train en coach jaarlijks zo’n 250 Professionals op hun weg naar persoonlijk leiderschap. De laatste jaren met name Millennials binnen kleinere organisaties en multinationals als DLL, Dell, Unilever, Honeywell, Vodafone, AkzoNobel en Shell. Maar ook binnen gemeenten, de Politie en de Radboud Universiteit.

Monique Mulder