Coach voor Millennials.

Wanneer ik jou 1-op-1 begeleid, ben ik ‘All-Yours’ in de tijd die we vooraf met elkaar afspreken. Dat betekent dat ik mijn denk, voel en intuïtieve vermogens en al mijn kennis, 100% ten behoeve van jouw doelen en verlangens inzet.

Om helder te krijgen wat jij zielsgraag wil.

Waarom 1-op-1 coaching?

1-op-1 lifecoaching

Je werkt om te leven, met een flinke dosis ambitie en bruist van de ideeën. Je verlangt naar het hebben van impact. Gedreven door wat jij belangrijk vindt zou je het allerliefste willen dat jouw talent beter tot zijn recht komt.

Maar je hebt ook het gevoel soms maar wat te doen, zonder de bevestiging dat je op weg bent om je doelen waar te maken. Je doet keihard je best zonder echte vooruitgang. Je ziet, hoort en voelt wat en hoe het beter kan maar het lijkt of je omgeving niet open staat voor jou, laat staan jouw ideeën en wensen.

Zonde van je tijd! Jij kan dat veranderen door je daarin te laten begeleiden, 1 op 1.

Hoe werkt het?

Je maakt kennis met mij via Facetime, Skype, telefonisch of Face2Face.

Tijdens deze kennismaking heb jij alle gelegenheid tot het stellen van vragen en ik heb vragen voor jou. Vragen van mij aan jou, gaan over wie je bent, waar je tegenaan loopt en wat je graag zou willen bereiken.

Daarna krijg je van mij een voorstel voor een 1-op-1 Begeleiding Op Maat, speciaal gemaakt voor jou. Via de mail (inclusief de investering) zodat je alles nog eens na kan lezen, op je in kan laten werken en zo nodig mij nog om toelichting kan vragen. Op basis van deze 1-op-1 Begeleiding Op Maat voor jou, besluit jij of je met mij als jouw Coach in zee wilt.

Wanneer je werkgever jouw coaching wil betalen, of je persoonlijk opleidingsbudget via je werk tot je beschikking hebt, help ik je met hetgeen er nodig is om een ‘Go’ te krijgen. Denk aan een offerte en/of opdrachtbevestiging, kennismaking met je manager en een evaluatie. Wat van belang is om daarbij te weten is dat de inhoud van onze gesprekken altijd tussen mij en jou zullen blijven. Jij geeft zelf, met mijn hulp aan wat de vooraf gestelde doelen en achteraf behaalde resultaten zijn.

De 6 pijlers naar geluk & succes

  • Values – waar jij voor staat en om geeft – hoe je trouw blijft aan jezelf zonder te sjoemelen, carrière maakt en lekker leeft

  • Your Value – je Waarde (ja, ook in geld) en je Toegevoegde Waarde @ Work

  • Desire – je Zielsverlangens en je WHY (je missie)

  • Dealen met je Triggers – Stress verminderen en je EQ verhogen

  • Scary Stuff – hoe je meer bereikt en minder vermijdt

  • Your Story – input voor je Personal Brand

  • Showstoppers – van standje Overleven naar LEVEN

Wat is het resultaat van jouw coaching?

Jij gaat zelf makkelijker en beter keuzes maken, zonder twijfel of je toch niet liever iets anders wilt.

Handelt daarnaar zonder dralen.

Je tackelt je uitdagingen omdat je nog veel beter weet hoe je in elkaar zit. Wat je een goed gevoel geeft.

Wat je in nu en in de toekomst in staat stelt om dat te veranderen wat voor jou telt.

We zorgen dat jij jezelf kan inspireren. Om te voorkomen dat je op standje overleven en met soms het laatste restje wilskracht uit je kleine teen hijgend achter je targets aan kan gaan hollen. Om te voorkomen dat je omgeving jou stuurt in plaats dat jij zelf achter het stuur zit.

Je krijgt een dubbele dosis zelfkennis op het gebied van je mentale fitheid en emotionele intelligentie waardoor jij beter met druk kan dealen en jezelf weer rechtop kan zetten wanneer je een keer valt.

het resultaat

Nieuwsgiering naar wat ik voor jou kan betekenen? Boek een kennismaking.

*De eerste sessie (kennismaking) is altijd vrijblijvend.

Wie ben ik?

Mijn naam is Monique Mulder, ik coach en train Millennials.

Het is mijn missie om hen te helpen het maximale uit zichzelf te halen.

Ik train en coach jaarlijks zo’n 250 Professionals op hun weg naar persoonlijk leiderschap. De laatste jaren met name Millennials binnen kleinere organisaties en multinationals als DLL, Dell, Unilever, Honeywell, Vodafone, AkzoNobel en Shell. Maar ook binnen gemeenten, de Politie en de Radboud Universiteit.

Monique Mulder