Move2Freedom-Coaching voor Millennials

Wanneer ik jou 1-op-1 begeleid, ben ik ‘All-Yours’ in de tijd die we vooraf met elkaar afspreken. Wat betekent dat ik mijn denk, voel- en intuïtieve vermogens, 100% ten behoeve van jouw groei, jouw doelen en jouw verlangens inzet.

Om helder te krijgen wat jij zielsgraag wilt, waarom en hoe je daar komt waar je wilt zijn. Met minder stress, druk of spanning en meer vrijheid.

Waarom 1-op-1 coaching?

1-op-1 lifecoaching

Je werkt om te leven, met een flinke dosis ambitie en bruist van de ideeën. Je verlangt naar het hebben van impact. Gedreven door wat jij belangrijk vindt zou je het allerliefste willen dat jouw talent maximaal tot zijn recht komt. Omdat je soms het gevoel hebt dat er meer in je zit maar dat ‘het’ er niet uitkomt.

Je hebt ook het gevoel dat je iets moet doen, dat je anders de boot wel eens zou kunnen missen. Maar toch niet echt met die bevestiging dat je ook echt vooruitkomt. Terwijl je keihard je best doet. Je ziet, hoort en voelt dat het beter kan. Nog harder werken? Nog meer vrijheid inleveren? Is dat dan de enige optie?

Nee, het kan echt anders! Door je, vaak nog onbewuste patronen die je tegenhouden, als een sterke magneet, te gaan herkennen en achter je te laten. Zodat je wel vooruitgaat en juist met minder moeite.

Hoe werkt het?

Je maakt kennis met mij via Facetime, Skype, telefonisch of Face2Face.

Tijdens deze kennismaking heb jij alle gelegenheid tot het stellen van vragen en ik start al in de kennismaking met het coachen. Vragen van mij aan jou, gaan over wie je bent, waar je tegenaan loopt en wat je wilt bereiken. Dat heb je misschien al 100 x bedacht maar in de manier waarop ik werk komt er nieuw licht op de zaak. Omdat ik je help om die informatie niet (alleen) uit je hoofd te halen maar ook uit je intuitie.
Na onze kennismaking krijg je van mij een voorstel voor een 1-op-1 Begeleiding Op Maat, ingetuned op jou. Op jou als persoon en op jou als professional.

Via de mail, met 100% duidelijkheid over de investering. Zodat je alles nog eens na kan lezen, op je in kan laten werken en zo nodig mij nog om toelichting kan vragen. Op basis van deze 1-op-1 Begeleiding Op Maat voor jou, besluit jij of je met mij als jouw Coach in zee wilt.

Wanneer je werkgever jouw coaching wil betalen, of je persoonlijk opleidingsbudget via je werk tot je beschikking hebt, help ik je met hetgeen er nodig is om een ‘Go’ te krijgen. Denk aan een offerte en/of opdrachtbevestiging, kennismaking met je manager en een evaluatie. Wat van belang is om daarbij te weten is dat de inhoud van onze gesprekken altijd tussen mij en jou zullen blijven. Jij geeft zelf, met mijn hulp aan bij je werkgever wat de vooraf gestelde doelen en achteraf behaalde resultaten zijn.

Wil jij je werkgever inschakelen?
Download dan hier het document Coaching via de Zaak – het coachen van uw medewerker, hoe gaat dat in zijn werk en wat komt daar bij kijken – in 5 concrete stappen.

De 6 pijlers naar geluk & succes

  • Values – waar jij voor staat en om geeft – hoe je trouw blijft aan jezelf zonder te sjoemelen, carrière maakt en lekker leeft

  • Your Value – je Waarde (ja, ook in geld) en je Toegevoegde Waarde @ Work

  • Desire – je Zielsverlangens en je WHY (je missie)

  • Dealen met je Triggers – Stress verminderen en je EQ verhogen

  • Scary Stuff – hoe je meer bereikt en minder vermijdt

  • Your Story – input voor je Personal Brand

  • Showstoppers – van standje Overleven naar LEVEN

Wat is het resultaat van jouw coaching?

Jij gaat zelf makkelijker en beter keuzes maken, zonder twijfel of je toch niet liever iets anders wilt.

Handelt daarnaar zonder dralen.

Je tackelt je uitdagingen omdat je nog veel beter weet hoe je in elkaar zit. Wat je een goed gevoel geeft.

Wat je in nu en in de toekomst in staat stelt om dat te veranderen wat voor jou telt.

We zorgen dat jij jezelf kan inspireren. Om te voorkomen dat je op standje overleven en met soms het laatste restje wilskracht uit je kleine teen hijgend achter je targets aan kan gaan hollen. Om te voorkomen dat je omgeving jou stuurt in plaats dat jij zelf achter het stuur zit.

Je krijgt een dubbele dosis zelfkennis op het gebied van je mentale fitheid en emotionele intelligentie waardoor jij beter met druk kan dealen en jezelf weer rechtop kan zetten wanneer je een keer valt.

het resultaat

Nieuwsgiering naar wat ik voor jou kan betekenen? Boek een kennismaking.

*De eerste sessie (kennismaking) is altijd vrijblijvend.

Wie ben ik?

Mijn naam is Monique Mulder, ik coach en train Millennials.

Het is mijn missie om hen te helpen het maximale uit zichzelf te halen.

Ik train en coach jaarlijks zo’n 250 Professionals op hun weg naar persoonlijk leiderschap. De laatste jaren met name Millennials binnen kleinere organisaties en multinationals als DLL, Dell, Unilever, Honeywell, Vodafone, AkzoNobel en Shell. Maar ook binnen gemeenten, de Politie en de Radboud Universiteit.

Monique Mulder