Free Your Mind Talks

Een drietal Talks die helderheid verschaffen. In wat vaak de mist ingaat als gevolg van je eigen blinde vlekken en communicatie ruis op de lijn met anderen.

Deze Talks verleiden mensen om zaken waarin ze vast zitten of lopen eens van een heel andere kant te bekijken.

Om in beweging te kunnen komen, zelfstandig en in verbinding met de omgeving.

De Talks (circa 2,5 uur)

 • De Gap Talk - Mind the Gap, kloof-overbruggende communicatie

  De beste beslissingen worden genomen wanneer complexe vraagstukken vanuit verschillende invalshoeken worden onderzocht, standpunten worden gedeeld en mensen naar elkaar luisteren. Samenwerken werkt wanneer jij en de ander op dezelfde golflengte zitten. In de praktijk lijdt het zoeken naar verschillen en willen werken met gelijkgestemden vaak tot een paradox.

  Samenwerking & Diversiteit, hoe maak je dat nou werkend in de praktijk?

  In deze Talk maak je kennis met een hele praktische en doeltreffende manier om letterlijk anders naar je eigen standpunt en die van de ander te kijken en een opening te vinden om The Gap te overbruggen.

 • De Millennial Leader Talk – Move Millennials

  Zit u regelmatig ergens op deze as – tussen vraagtekens over wat de ander beweegt, het gevoel ‘ben-ik-nou-gek’ of het ‘stoom-uit-de-oren’ wanneer het gaat het leidinggeven aan Millennials? U bent niet de enige. Bijna iedere Manager loopt tegen de op dit moment grootste generatie verschillen ooit, aan. Zelfs de early-Millennial Manager die leidinggeeft aan de late-Millennial medewerker.

  Uit onderzoek blijkt dat de meest effectieve Millennial leiders het net even anders aanpakken dan de minder effectieve en daardoor meer met hun mensen en teams, bereiken.

  In deze Talk maakt u kennis met de 7 kwaliteiten van de effectieve Millennial leider en gaat u zien hoe uw inzet als Manager zich tot deze eigenschappen verhoudt.

 • Millennial Talk - 2Chose, beter worden in het maken van Life Choices

  Wat blijkt is dat hoe meer keuzes we hebben, hoe lastiger we het vinden om daadwerkelijk een keuze te maken.

  ‘Ik wil de boot gewoon niet missen, waardoor ik zo ga twijfelen én ik de keuze maar uit blijf stellen. Zo voelt mijn leven en werk ineens helemaal niet meer als zorgeloos, laat staan vrij.’

  In deze talk van circa 2,5 uur maak je kennis met de way out, uit de vicieuze cirkel van te veel keuzes, niet kunnen kiezen, je daardoor onzeker gaan voelen waardoor het kiezen nog lastiger wordt. Uit het wikken en wegen, uit het uitstellen en uit het gevoel dat je kansen mist. Met concrete handvatten en een heldere blik.

Deze organisaties gingen je voor:

logo's talks

Interesse in één van de Talks? Neem contact met mij op.

Wie ben ik?

Mijn naam is Monique Mulder, ik coach en train Millennials.

Het is mijn missie om hen te helpen het maximale uit zichzelf te halen.

Ik train en coach jaarlijks zo’n 250 Professionals op hun weg naar persoonlijk leiderschap. De laatste jaren met name Millennials binnen kleinere organisaties en multinationals als DLL, Dell, Unilever, Honeywell, Vodafone, AkzoNobel en Shell. Maar ook binnen gemeenten, de Politie en de Radboud Universiteit.

Monique Mulder