Zit jij (nog) op je plek?

Vraag jij jezelf ook wel eens af of je nu het werk doet wat echt bij je past? Waar je niet alleen maar blij van wordt, maar waarbij je ook het gevoel hebt dat je dingen voor elkaar krijgt die jij belangrijk vindt? Zodat jij het maximale uit jezelf haalt en gewoon lekker werkt….

Dan zijn deze Coach vragen écht iets voor jou!

De vragen die je hier vindt, helpen jou om het volgende kristalhelder te krijgen:

  • Wat de Impact is die jij wilt hebben in je werk

  • Waarom dat belangrijk is voor jou

  • Wat dat betekent voor Jouw Plek

C.V.

Na het behalen van mijn MBA aan Henley University ben ik gestart in Sales & Marketing. Binnen verpakkingen voor FMCG. Vanaf mijn 32e werk ik als trainer en coach. In 2007 heb ik de stap genomen om dit te doen als zelfstandig ondernemer.

Mijn honger om mijzelf te blijven ontwikkelen heeft ertoe geleid dat ik nog steeds met regelmaat opleidingen volg. In de afgelopen 4 jaar Basis Systemisch Werken en een NLP Master Practitioner. Naast Master in Business Administration en Master NLP Practitioner ben ik gecertificeerd Yoga docent.

Ik train en coach jaarlijks zo’n 250 Professionals op hun weg naar persoonlijk leiderschap. De laatste jaren met name Millennials binnen kleinere organisaties en multinationals als DLL, Dell, Unilever, Honeywell, Vodafone, AkzoNobel en Shell. Maar ook binnen gemeenten, de Politie en de Radboud Universiteit.

Monique Mulder