Coaching voor Vrijheid én Resultaat

Mijn naam is Monique Mulder, ik coach Millennials en Managers. Het is mijn missie hen te helpen het maximale uit zichzelf en de mensen om hen heen te halen.

Waarom?

  • Omdat ik geloof dat Millennials vanaf het allereerste begin van hun loopbaan aan nog hogere eisen moeten (én willen!) voldoen dan voorgaande generaties.

  • Dat het kunnen blijven voldoen aan al die eisen vraagt om Life Skills als je stress kunnen managen, keuzes kunnen maken, jezelf te kennen, werkelijk te gaan creëren en je werkelijk met anderen te kunnen verbinden.

  • Dat de generatie Millennials werkt vanuit belangrijke waarden. Te willen innoveren, verbeteren en verduurzamen om de wereld een beetje mooier en beter te maken. Dat hun behoefte aan impact vanuit deze waarden meer dan okay is.

  • Dat we het ons niet kunnen permitteren de betrokkenheid in Werk (en Leven!) van deze generatie te verliezen.

  • Dat we een immens risico lopen hen te overvragen en overbelasten, met grote gevolgen voor organisaties en economie.

  • Dat het voor Managers vaak lastig blijkt om de aanwezige intrinsieke motivatie van de Millennials effectief in te zetten. Dat botsende normen en waarden een goede samenwerking in de weg staan.

  • Omdat niemand, noch Millennial noch Manager in zijn of haar opleiding het totale pakket aan Skills en Mindset heeft meegekregen, om al deze uitdagingen in werk voor de volle 100% aan te kunnen gaan.

  • Omdat wanneer je het verlangen aan Impact herkent en je het Maximale uit Jezelf te wilt halen, je dat kan blijven doen wanneer je werkt vanuit Vrijheid.

Over Monique Mulder-1

In mijn manier van werken ben ik helder, zorgvuldig en uitdagend. Ik maak je graag nieuwsgierig door je te stimuleren met niet alleen je ratio maar ook je lijf, je emoties en je intuïtie te werken. Dat geeft nieuwe inzichten, creativiteit, ruimte en vrijheid. In plaats van het gevoel nog meer te moeten en beroep te moeten doen op je discipline en doorzettingsvermogen.

Samen met jou ruimen we op wat je, vaak lang en onbewust, in de weg heeft gezeten. Werken we aan de voor jou juiste manier om dat, waar jij naar verlangt te bereiken. Je zoekt niet langer buiten jezelf maar vindt de antwoorden in jezelf. Antwoorden in de vorm van zelfinzicht, zelfkennis en emotionele intelligentie en praktische plannen met concrete handvatten.

Ik stimuleer jou om je eigen weg te vinden en op jouw unieke manier het verschil te maken in de wereld. Met behulp van je vermogen om te voelen, helder te maken wat nu nog in de mist zit en in staat te zijn te gaan handelen. Zodat je een gevoel van vooruitgang ervaart.

Mijn verhaal

Al vroeg wist ik dat ik in het bedrijfsleven wilde werken. Zakendoen, impact hebben en liefst veel geld verdienen. Mijn verwachtingen waren hooggespannen. Na het behalen van mijn MBA in mijn eerste baan kwam ik van een koude kermis thuis.

Ik had het gevoel dat ik een deel miste van wat ik nodig had. Hoe moest ik omgaan met die veeleisende leidinggevende? Hoe deed ik al dat werk in de uren die ervoor stonden? Hoe kon ik ‘nee’ zeggen? Hoe zorgde ik dat ik als mens gezien en gehoord werd? Dat mijn talenten werden erkend?

Alhoewel ik overkwam als iemand die niet op haar bekkie was gevallen, me prima kon presenteren en goed presteerde, paste ik me eigenlijk altijd aan. Verloor daarin een deel van mezelf en het vooral het gevoel van vrijheid. Achteraf gezien kwam de spanning vanuit de gedachte dat ik dacht iets of iemand te moeten zijn om ‘ergens’ te komen.

Ik leef vanuit de overtuiging dat wanneer iets niet lukt en de geschiedenis zich weer eens herhaalt, alleen ik er iets aan kan doen. Niet door controle op de buitenwereld uit te oefenen maar door aan mijn eigen binnenkant te gaan kijken.

Blinde vlekken helder krijgen met behulp van een spiegel. Mijn ervaring is dat dat alleen lukt met de juiste coach. Om dan zelf het verschil te kunnen maken tussen mijn op angst gebaseerde denken. Van waaruit we instinctief reageren door te vechten of vluchten. Gaan werken met en via mijn intuïtie die me veel betere informatie geeft zodat ik me een stuk minder door mijn omgeving laat sturen.

Ik heb mezelf leren kennen. Mijn overlevingsstrategieën, mijn angsten. Waar ik voor wil en kan vechten en wat ik rustig kan laten gaan. Waar ik van kan en mag weglopen, want opgeven is soms een prima optie. Zodat ik straks niet terug hoef te kijken op mijn leven met het gevoel dat ik het ergens iets heb laten liggen of het niet heb waargemaakt. Met een gevoel van vrijheid en groei maar zonder mezelf geweld aan te doen.

Dat is wat ik jou ook gun. Niet langer zoeken vanuit onrust en alles wat moet. Weten wie je bent en wie of wat je dacht te moeten zijn. Wat je echt wilt, waarom en daarvoor gaan.
Hoe zou het zijn als ik je help om niet alleen die antwoorden zelf in jou te vinden én daarbij meer vrijheid te ervaren? Jezelf niet langer geweld aan te doen en stap voor stap te realiseren waar je het meest naar verlangt?

Over Monique Mulder-2

Hoe ik jou kan helpen:

bg 1op1coaching
training & coaching

Voor Millennials

bg-incompany-trainingen
training & coaching

Voor Millennial Proof Leiderschap

C.V.

Na het behalen van mijn MBA aan Henley University ben ik gestart in Sales & Marketing. Binnen verpakkingen voor FMCG. Vanaf mijn 32e werk ik als trainer en coach. In 2007 heb ik de stap genomen om dit te doen als zelfstandig ondernemer.

Mijn interesse in mensen en mijn honger om mijzelf te blijven ontwikkelen heeft ertoe geleid dat ik met regelmaat opleidingen volg. In de afgelopen 4 jaar Basis Systemisch Werken en een NLP Master Practitioner. Naast Master in Business Administration en Master NLP Practitioner ben ik gecertificeerd Yoga-Mindfulness docent.

Ik ontwerp programma’s, faciliteer en coach Professionals op hun weg naar persoonlijk leiderschap. Om met uitdagingen in loopbaan en leven om te kunnen gaan. Met een specialisatie op het Millennial-vraagstuk.
Binnen minder bekende organisaties en bekende multinationals als DLL, Dell, Unilever, Honeywell, Vodafone, AkzoNobel en Shell. Binnen de non-profit sector heb ik ervaring met een gemeente, de Politie een Hogeschool en Universiteit.

Monique Mulder