Coach voor Millennials.

Mijn naam is Monique Mulder, ik train en coach Millennials. Het is mijn missie om hen te helpen het maximale uit zichzelf te halen.

Waarom?

  • Omdat ik geloof dat zij dat verdienen.

  • Omdat we in onze opleiding en opvoeding niet het complete pakket hebben gekregen om de lastige uitdagingen in werk en leven te tackelen.

  • Omdat de huidige tijd zo uitdagend is dat Millennials extra support kunnen gebruiken.

Over Monique Mulder-1

In mijn manier van werken ben ik helder en resultaatgericht. Ik maak het graag uitdagend en afwisselend door je te stimuleren met je brein, je lijf, je emoties en je intuïtie te werken.

Samen met jou ruim ik blokkades op die jou in de weg zitten. Werken we aan de voor jou juiste Mindset om dat waarnaar jij verlangt te bereiken. Ik mix en match praktische direct uitvoerbare plannen met NLP oefeningen, visualisaties, mindfulness en ontspanning.

Ik stimuleer jou om je eigen weg te vinden en op jouw unieke manier het verschil te maken in de wereld. Met behulp van je vermogen om te voelen, denken en te weten.

Mijn verhaal

Al vroeg wist ik dat ik in het bedrijfsleven wilde werken. Zakendoen, impact hebben en liefst veel geld verdienen. Mijn verwachtingen waren hooggespannen. Na het behalen van mijn MBA in mijn eerste baan kwam ik van een koude kermis thuis.

Ik had het gevoel dat ik een deel miste van wat ik nodig had. Hoe moest ik omgaan met die veeleisende leidinggevende? Hoe deed ik al dat werk in de uren die ervoor stonden? Hoe kon ik ‘nee’ zeggen? Hoe zorgde ik dat ik als mens gezien en gehoord werd? Dat mijn talenten werden erkend?

Alhoewel ik overkwam als iemand die niet op haar bekkie was gevallen, me prima kon presenteren paste ik me aan en verloor daarbij een groot deel van mezelf. Ik was wel slim maar niet zo erg wijs. Wat voor anderen misschien leek op succes werd voor mij een grote puinhoop.

Ik leef vanuit de overtuiging dat wanneer iets niet lukt, ik zelf verantwoordelijk ben. Dat maakte dat ik zocht en vond. Oplossingen en antwoorden in trainingen en cursussen over persoonlijk leiderschap. In boeken en workshops over spiritualiteit. In mijn opleiding tot Yoga docent. In het luisteren naar mijn gevoel en werken met mijn intuïtie.  Voortbouwend op mijn kennis als bedrijfskundige.

Ik heb mezelf leren kennen en weet nu wat er voor mij toe doet. Waar ik voor wil en kan vechten en wat ik rustig kan laten gaan. Wat heeft geleid tot het vermogen om problemen echt op te lossen. Betere relaties aan te gaan. Nog steeds door hard te werken en bij tijd en wijle hard te feesten. Zodat ik straks niet terug hoef te kijken op mijn leven met het gevoel dat ik het ergens iets heb laten liggen of het niet heb waargemaakt.

Dat is wat ik jou ook gun. Niet langer zoeken vanuit de onrust, weten wie je echt bent, wat je echt wilt en daarvoor gaan.  Hoe zou het zijn als ik je help om niet alleen jouw antwoorden te vinden, maar we ook samen werken aan jouw vermogen om al die uitdagingen beter en sneller aan te kunnen? Nu en in de toekomst? In je werk en in leven?

Over Monique Mulder-2

Hoe ik jou kan helpen:

bg 1op1coaching

1-op-1 Coaching

bg-incompany-trainingen

Incompany trainingen

C.V.

Na het behalen van mijn MBA aan Henley University ben ik gestart in Sales & Marketing. Binnen verpakkingen voor FMCG. Vanaf mijn 32e werk ik als trainer en coach. In 2007 heb ik de stap genomen om dit te doen als zelfstandig ondernemer.

Mijn honger om mijzelf te blijven ontwikkelen heeft ertoe geleid dat ik nog steeds met regelmaat opleidingen volg. In de afgelopen 4 jaar Basis Systemisch Werken en een NLP Master Practitioner. Naast Master in Business Administration en Master NLP Practitioner ben ik gecertificeerd Yoga docent.

Ik train en coach jaarlijks zo’n 250 Professionals op hun weg naar persoonlijk leiderschap. De laatste jaren met name Millennials binnen kleinere organisaties en multinationals als DLL, Dell, Unilever, Honeywell, Vodafone, AkzoNobel en Shell. Maar ook binnen gemeenten, de Politie en de Radboud Universiteit.

Monique Mulder